Engelse Les

CONVERSATION ENGLISH CLASSES

B1-B2: In een groepje werken we aan het verbeteren van onze Engelse spreekvaardigheid.  We doen dit door van te voren thuis een onderwerp voor te bereiden, door een Engels filmpje te bekijken op youtube, of een tekst te lezen. Daarbij kun je bijv. nieuwe woorden opschrijven of opzoeken. Dan gaan we dat onderwerp bespreken. Onderwerpen kunnen door cursisten aangedragen worden.  Uitspraak, veel gebruikt idioom voor bepaalde functies, en grammatica worden ook behandeld.

A2-B1: Dezelfde opzet als B1-B2, maar met iets meer luisteren voordat we gaan oefenen en zelf praten. Verder wordt meer idioom aangeboden (gegroepeerd naar functie, bijv. beleefd iets vragen, discussieren, herinneringen ophalen), enz. Ook basisgrammatica, luisteren en uitspraak worden geoefend.

Kosten: 15 lessen van 1,5 uur: 180 euro.   Locatie: Hof van Salland, Diepenveen.

Opgeven graag via email (formulier) of tel nr: 06-23783015.

BIJLES ENGELS

Afhankelijk van de vraag, gerichte begeleiding om sneller en beter Engels te leren. Bijvoorbeeld examentraining, huiswerkbegeleiding, studievaardigheid aanleren.

Kosten: 25 euro per uur (bij mij thuis of in bibliotheek Diepenveen/Deventer),

35 tot 45 euro / 1,5 uur bij u aan huis, afhankelijk van de afstand.

ENGLISH WRITING SKILLS

Improve your English to a professional level

Door persoonlijke feedback op uw Engelse teksten en het leren omgaan met een paar gratis instrumenten op het internet kunt u met weinig inspanning uw Engelse schrijfvaardigheid naar een professioneel niveau tillen. Als u redelijke basisvaardigheden heeft wat betreft grammatica, zijn een paar sessies voldoende. Deze korte cursus kan ook via email worden gedaan. U krijgt een paar opdrachten en op basis daarvan tips, advies en nazorg

Uw adviseur, Frederique Hijink, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vertalen van wetenschappelijke en zakelijke documenten, en 23 jaar ervaring als docente Engels voor HBO studenten en personeel.